Enkle tips til vinterferien

Det er mye snakk og skriverier om vinterferie, hytter og feriering disse februardagene. Vinterfjellet lokker stadig flere i vinterferien og mange nordmenn disponerer egen hytte. I en artikkel på Virke.no sine nettsider skriver de at «Hele èn av fire nordmenn planlegger å ta vinterferie og av disse reiser 41 prosent til utlandet, mens 38 prosent velger å tilbringe ferien på hytta». Men det er samvær med familie og venner som er det absolutt viktigste formålet for de fleste vinterferien. Selv om å utøve aktiviteter og dyrke egne interesser også scorer høyt på formålet med vinterferien.

Men dersom du hverken skal ha ferie eller har en hytte å dra så ønsker vi å gi deg våre 4 beste forslag for å fremkalle den gode hytte- og feriefølelse! 

Tipsene kommer etter denne videosnutten.

Med kun en liten porsjon vilje og innsats så kan du, sammen med familie eller venner, fremkalle den deilige ferie- og hyttefølelsen selv om du ikke har hverken hytte eller ferie!

4 tips til aktiviteter for ferie- og hyttefølelse:

  1. Sett av ettermiddagene/ kveldene! Pakk evt sekken kvelden i forveien og ta en på tur med truger, ski eller til fots. Tenn et bål, tilberede middagen ute og spis i blåtimen! (Husk hodelykt til hjemturen.)
  2. Helgene er gull verdt! Planlegg kvelden i forvegen hvor dere vil dra og hva dere har lyst å gjøre, da kan dere få maks ut av de to helgedagene og du føler at dere har hatt et lite ferieavbrekk.
  3. Husk at det er mye spennende dere kan oppleve i nærområdene også, kortreiste opplevelser kan være vell så flotte å arkivere i minnebanken! Sjekk gjerne med turistkontoret i nærområdet ditt, kanskje de har et arrangement de kan foreslå?
  4. Slå av Wi-Fi og legg bort dupedingser en liten stund. Let frem et morsomt brettspill eller en gammel kortstokk. Hyttefølelsen kommer umiddelbart- bare prøv!
Les flere blogg innlegg her