sommer aktivitet hytte ferie

God sommer

Det er sommertid og de fleste nordmenn kan nå nyte en velfortjent pust i bakken. Når Haukeli hytter og hus nå tar sommerferie legger vi bak oss et godt halvår med spennende prosjekter og hyggelige kunder.

Hytteliv blir stadig mer populært blant nordmenn og det har aldri vært flere hytter i Norge enn det er nå. Vi i Haukeli hytter og hus merker at det er en økende interesse for å bruke fjellhytter også i sommerferiene og at naturopplevelser i fjellet blir mer og mer populært. I en artikkel, publisert av NHO Reiseliv nylig, skriver de at en undersøkelse viser at hele 54 % av de som skal på ferie i år planlegger å feriere i Norge. De skriver videre at vi nordmenn er svært lojale til de områdene man har tilknytning til og legger gjerne reisene hit. Og hele 52 % svarer at de skal tilbringe tid på en hytte iløpet av ferien!

Nedenfor finner dere informasjon om åpningstider i sommer. Hvor enn dere har tenkt å feriere i sommer så ønsker vi dere en riktig fin og innholdsrik sommerferie!

Haukeli hytter og hus har sommerstengt i uke 29, 30 og 31.

Ved bestilling av befaring, tilbud eller info. ber vi dere sende en henvendelse til post@haukelihytter.no. Vi kontakter dere så snart vi er tilbake.

Resten av sommeren har vi normale åpningstider fra mandag til fredag kl 8.00 – 17.00