Nysatsing gir økt kapasitet og spennende nyheter

I disse dager rigger vi til i laftehallen og kurser våre ansatte til nytt og spennende prosjekt. I august øker vi maskinparken vår med en ny maskin som vil gi oss nye muligheter. I over 30 år har lafting vært vår kjernekompetanse -og det skal det fortsatt være! Vi har igjennom årene hatt en sunn og god utvikling i firmaet og levert laftebygg til fornøyde kunder! Vi merker en stadig større etterspørsel og vi ønsker å møte denne etterspørselen ved å utvikle oss. Bygg i tre er i vinden som aldri før og vi ønsker å være med å bidra til at samfunnet bygger enda mer i tre. Med god erfaring og kunnskap om hva god byggeskikk og kvalitet er, er vi nå klare for denne store nysatsingen. Vi garanterer alltid kvalitet iht Norsk Laft sin bransjenorm på våre bygg. I tillegg til god kvalitet vil vi også kunne være svært konkurransedyktige på både pris, leveringstid og sortiment! Vi vil ha stor kapasitet til å levere råbygg til selvbyggere, entreprenører, forhandlere.

Miljøfokus

Det er et stadig sterkere fokus på miljø i byggebransjen fordi bygg i tre er svært positivt for Norges CO2 regnskap. I tillegg til laftebygg vil vi nå også kunne tilby bygg i massivtre element og pre kutt til bygg i bindingsverk. Bygg i massivtre er i vinden som aldri før og har blitt et svært populært materialvalg og byggeteknikk.

Vil du lese mer om hvorfor bygg i laft, eller massiv tre, gir et sunt og godt inneklima kan du lese mer her: Sunt og godt inneklima

Parallelt med installasjon av ny maskin og etablering av et tegnekontor vil vi jobbe med å få ut informasjon om utvalg og muligheter du som kunde har hos oss.

Fordelene med å bygge i tre

Viste du at det finnes svært mange fordeler ved å bygge i tre:

  • Godt innemiljø
  • Miljøvennlig materiale og fornybar ressurs
  • Bygging med tre er positivt for Norges CO2 regnskap
  • Rent og attraktivt arbeidsmiljø i produksjon og på byggeplass
  • Reduserer avfall på byggeplass og enkel gjenbruk
  • Gode egenskaper vedr. varme, fukt, akustikk og brannmotstand
  • Gode egenskaper vedr. avstiving og bearbeiding

Dersom du har spørsmål vedr de ulike materialtypene eller byggemetodene ikke nøl med å kontakte oss på tlf 350 70 116.

Nedenfor er bilder fra vår befaring hos vår samarbeidspartner.