Veien til hyttedrømmen


Vi leverer prosjekter med ulik størrelse og med varierende omfang. Vi tilbyr alt fra nøkkelferdige løsninger til råbygg for selvbyggere. Sammen finner vi den løsningen som passer best for dere.

 
 

Skreddersøm

Dere kan utvikle deres helt unike hytte sammen med vårt team. Vi leverer flest prosjekter med full skreddersøm.

I et kreativt samspill inspireres vi av deres ønsker og behov, men også av omgivelsene, den lokale historien og av naturelementene der hytta skal stå.

Vårt mål er at hyttene alltid skal føles personlige, unike og eksklusive!

Få inspirasjon til ditt hytteprosjekt

Kjernemodell

Vi kan forenkle byggeprosessen ved at dere får tilgang til en eller flere av våre kjernemodeller. Disse modellene holder også høy standard, men er ferdig utviklet og prosjektert.

Denne løsningen kan også gi noen muligheter for personlig tilpasning ved behov. For eksempel ved å utvide eller redusere areal, flytte på dører og vinduer, endre på enkelte innervegger eller ved å velge blant ulike materialer og tilvalg.

Få inspirasjon til ditt hytteprosjekt

Arkitekt og ideskaper

Arnt Darrud har en eventyrlig evne og interesse til å gjøre det tradisjonelle til noe helt nytt.

Med håndtegnede tegninger skaper han enestående bygg som forteller en historie. De er tilpasses tomten og naturen rundt med et moderne, nytenkende preg. “Når vi starter med et prosjekt vet vi aldri hvor det ender. Vi vet bare at vi ønsker å realisere drømmer og gi bygningene tyngde,” sier daglig leder Knut Tore Apeland som har arbeidet tett sammen med Darrud i over 10 år.

Han drar gjerne inn detaljer fra lokalhistorie og lar det bli en del av bygningene. En hytte i Heddal har for eksempel fått et stavkirkeelement i seg, mens en hytte på Gaustablikk har fått panoramavinduer mot Gaustatoppen, men også detaljer fra de historiske vannturbinene fra kraftstasjonen på Rjukan.

Et utvalg av våre hytter


Laster...
SE FLERE PROSJEKTER HER

Du er sikret god kvalitet med norsk laft

Sammen med andre ledende norske laftebedrifter ønsker vi å synliggjøre kvaliteten innen norsk laft.


Haukeli Hytter og Hus har sammen med Norges ledende laftebedrifter samarbeidet med myndighetene og Norsk Treteknisk Institutt for å synliggjøre og dokumentere kvaliteten innen norsk laft.

Foreningen jobber blant annet med å utvikle, dokumentere og markedsføre kvalitetene ved norsk laft. Kvalitetsarbeidet har resultert i en bransjestandard som er tilgjengelig for alle som vurderer å anskaffe seg et laftebygg.

Normen er utviklet i samarbeid med Norsk Treteknisk Institutt og er en kontrollordning basert på kvalitetskravene i normen. Dette gjør at laftebedrifter som følger bransjeforeningens krav til kvalitet også kan dokumentere dette ved å være underlagt en ekstern kontrollordning.


LES MER OM NORSK LAFT