Nytt hyttefelt Vågslid

Haukeli hytter og hus selger nå et nytt hyttefelt i Vågslid på Haukelifjell med flotte 13 tomter. Hyttetomtene ligger innerst på Arbuneset (for deg som er lokalkjent) og er en sjelden mulighet for de som tenker å bygge hytte i et snøsikkert område med mange muligheter for varierte friluftsaktiviteter. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, regulering og om området rundt. Dere finner også prisliste lengre ned på siden. Ta kontakt for informasjon eller en visning.

Sveip eller trykk på pilene på bildene under for å se flere bilder fra hyttefeltet.


Tomtene

Eiendommen ligger på Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh. Vågslid ligger på Haukelifjell rett ved inngangen til Hardangervidda. Hyttefeltet ligger tilbaketrukket i høyfjellsterreng med fantastisk utsikt. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et snøsikkert område. Infrastruktur frem til tomtegrensa. 13 tomter hvorav 2 tomter er forbeholdt næring/ utleie. Areal ca 1 mål og priser fra kr 1 490 000. Haukeli hytter og hus setter opp hytter på tomtene med gjennomgående høy standard. Her finner du en oversikt over areal og prisantydning pr tomt: Tomtepris Arbuneset, Vågslid

Reguleringsplanen

Reguleringsplanen for Arbuneset på Vågslid finnes på Vinje kommune sine nettsider. Trykk her for Reguleringsplan Arbuneset, Vinje kommune.

Plankartet

Det er tomtnr. 58- 62, 66- 67 og 69- 74 som tilhører den nye utbyggingen. Nedenfor finner dere relevante linker Vinje kommune sine sider for å se planomtale og reguleringsplan i sin helhet.

Hytte på tomta

Haukeli hytter og hus har byggeklausul på tomtene. Dette innebærer at HHH bygger hytte på tomta. Du kan velge nøkkelferdig løsning, eller med minimum tett bygg utvendig. Ta dere tid til å se litt på nettsiden vår for å gjøre dere kjent med firmaet vårt, hva som kan tilbys og hvordan vi arbeider. På visningen vil vi ha med tegninger og forslag til fine modeller som kan passe til tomtene med en prisantydning. Det er selvfølgelig muligheter for å tegne deres helt egen modell også. Mulighetene er mange og vår tegner Arnt Darrud vil også være tilstede på visningen. Ta deg tid til å se videosnutten nedenfor, her forteller Darrud og Apeland hvordan vi jobber for å få til et helhetlig prosjekt!

Tegninger

Nedenfor har vi lagt ut tre modeller som kan passe på tomtene, Fossen, Seten og Neset. Tegninger med planløsning og prisoverslag vil ligge ved i prospektet som deles ut på visningen. (Du kan sveipe/ trykke på pilene på tegningene for å se planløsning mm). Vi vil også ha med noen andre eksempler til hyttemodeller. Det vil også være mulig å få designet sin helt egne unike hytte dersom dere ønsker det.

Modell FOSSEN

Modell Seten

 

Modell Neset

 

Nedenfor finner du en liten videosnutt hvor vår tegner Arnt Darrud og daglig leder Apeland forteller hva de ser etter når bygningen skal plasseres på tomta.

Rekreasjon, fritid og aktiviteter

Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær. Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort. Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegard eller Haukeliseter. Fra Prestegard og innover mot Havradalen er det godt egnet for terrengsykkel. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.

Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette av 14. april til Haukelirennet. Turrenn på 32 km som går i friteknikk. Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer. Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra  midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. I tillegg et barneområde med barnebånd og en terrengpark. Med andre ord, en av de mest snørike skidestinasjonene i Norge.

For å se salgsannonsen som er publisert på Finn.no. Klikk på lenken 13 hyttetomter Vågslid

Ta kontakt for visning av tomtene på  Arbuneset i vakre Vågslid.

Inspirert til å starte planlegging av ditt eget prosjekt?