Solgt! Duohytte i Vågslid, rett ved skiheisen

Nå ligger denne lekre vertikaldelte hytta ute for salg i Raudberg, rett ved Haukelifjellskisenter. Visning kan avtales med megler nå i høstferien! Se FINN.NO for mer info og prospekt.

Hytta innredes med lekker og gjennomført standard. Flott, tradisjonelt uttrykk, med laftet tømmer og torvtak. Smart, familievennlig planløsning rett ved Haukelifjell skisenter! Nedenfor finner dere flere bilder av visningshytta.

Prosjektert halvpart av vertikaldelt duohytte, oppført over 2 etasjer

Hallen gir et godt førsteinntrykk, med svært god takhøyde og flislagt gulv med varmekabler. Herlig stue med store vindusflater og peisovn. Mange innredningsmuligheter! Velutstyrt kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Tidløs innredning med mye skap- og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. Foreldre soverom med adkomst fra hallen. God plass til dobbeltseng. Delikat baderom med dusjhjørne ikledd fliser/mosaikkfliser, klosett og servant i stor baderomsinnredning. Flislagt gulv med varmekabler. Separat vaskerom/skibod. Hvitevarer medfølger (vaskemaskin, tørketrommel og tørkeskap). Flislagt gulv.

I 2. etasje finner dere to gode, romslige soverom og en stor loftsstue/ungdomsavdeling med plass til både sofakrok og seng. Bad i loftsetasje er i samme flotte utførelse som badet i 1. etasje.

Hvitevarer kjøkken, vaskemaskin, tørketrommel og tørkeskap medfølger i handelen. Og vi kan tilby møbelpakke skreddersydd deres stil, budsjett og ønsker.

Klappet og klart med Møbelringen Etne

Vi har samarbeid med interiørdesignere i Møbelringen i Etne som kan tilby en helhetlig møbelpakke som passer din stil og gir hytta et passende design. For mer info. ta kontakt med oss!

Sveip for å se bildegalleriet!

Ta kontakt for mer informasjon eller for å melde interesse

For mer informasjon eller for å melde deres interesse så kan dere kontakte vår eiendomsmegler.

Øyvind Hasseløy tlf 92 06 35 07 eller på e- post til oyvind@meglerhuset-rele.no