Hyttetomter i naturskjønne omgivelser ved Arbuvatn

For mer informasjon klikk på linkene

Salgsprospekt - digital brosjyre

Salgsannonse FINN.NO


Om hyttetomtene

Ikke gå glipp av denne muligheten og la en bit av Haukelifjell bli din! 5 tomter er allerede solgt/ reservert og utbyggingen er allerede igang. Dette er tilbaketrukne, flotte tomter som ligger på Arbuneset i Vågslid, 810 moh. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset, forbi Hydrofeltet. Området og Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. Ta kontakt for informasjon eller en uforpliktende visning.

Beliggenhet

Tilbaketrukne hyttetomter i et trivelig etablert og koselig hyttefelt. God avstand mellom hyttene, fin utsikt og umiddelbar nærhet til stier og skiløyper. Fin utsikt, snøsikkert og fiskevann rett ved.

Vågslid på Haukelifjell har vært en populær destinasjon i en årrekke og er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Ring oss for mer informasjon dersom dere er på søk etter tomt og hytte på fjellet. Vi gir dere en uforpliktende visning dersom dere vil se nærmere på området og tomtene.

Eiendommen ligger på Arbuneset i Vågslid, Vinje kommune ca. 810 moh. Vågslid, Haukelifjell – ved inngangen til Hardangervidda.

Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter og milevis med tur- og skiløyper. Noen tomter ligger helt nede ved vannet med nydelig utsikt og noen av tomtene ligger på et høydedrag med nydelig utsikt vestover.

Utbyggingen av de 13 tomtene har startet og infrastruktur blir lagt fram til tomtegrensen. Haukeli hytter og hus er en lokal hyttebygger og setter opp hytter på tomtene etter kundens ønske. Haukeli hytter og hus er totalleverandør og tilbyr også komplette hytteløsninger på tomtene. Vi tar gjerne et uforpliktende møte og befaring for å se hvilken muligheter dere kan velge i, samt gi prisantydning og være tilgjengelige for spørsmål og informasjon.

Plankart og reguleringsplan

Det er tomtnr. 58- 62, 66- 67 og 69- 74 som tilhører den nye utbyggingen. Nedenfor finner dere relevante linker Vinje kommune sine sider for å se planomtale og reguleringsplan i sin helhet.

Hytte på tomtene

På tomtene kan dere fritt velge hvilken modell Haukeli hytter og hus skal bygge for dere. Vi har noen hytter som er ferdig prosjekterte, men dere kan også starte på tegnebrettet å utvikle deres drømmehytte dersom dere ønsker det.

Du kan velge nøkkelferdig løsning, eller minimum tett bygg utvendig i byggeklausulen som ligger på tomtene. Ta dere tid til å se litt på nettsiden vår for å gjøre dere kjent med firmaet vårt, hva som kan tilbys og hva vi står for. Mulighetene er mange og vi strekker oss langt for at dere skal bli fornøyde. Ta deg tid til å se filmsnutten nedenfor, her forteller Darrud og daglig leder om hvordan vi jobber for å få til et helhetlig prosjekt!

Rekreasjon, fritid og aktiviteter

Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær. Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort. Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegard eller Haukeliseter. Fra Prestegard og innover mot Havradalen er det godt egnet for terrengsykkel. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.

Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette tid på våren til Haukelirennet. Turrenn på 32 og 18 km som går i friteknikk. Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer. Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra  midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. I tillegg et barneområde med barnebånd og en terrengpark. Med andre ord, en av de mest snørike skidestinasjonene i Norge.

I bildekarusellen er det noen smakebiter, men mulighetene er mange sammen finner vi det dere liker og vil ha!

Et utrolig sted for rekreasjon, friluftsliv og kvalitetstid!

La en bit av Haukelifjell bli din!