Gapahuk, benker og hagemøbler

Mange planlegger hytte- eller hjemmeferie i år. I den forbindelse er det mange som benytter anledningen til å oppgradere uteområdet sitt. I tillegg til å lage hytter, hus og anneks så lager vi også gapahuker, pergola, benker og frittstående ladestasjon til elbiler. For eksempel er gapahuk og pergola blitt en populær investering mange gjør om dagen. Mange vil forlenge utesesongen og da er dette glimrende alternativ.

I tillegg til dette har vi utviklet en frittstående stolpe til ladeutstyr til elbilen, denne kaller vi el- stolpen. Dersom hytteparkeringen din ikke er helt nærme hytta så kan denne frittstående stolpen, som er klargjort til montering av ladeutstyr, være et godt alternativ for å få ladet bilen.

Priser er under bildekarusellen.

Kontaktinfo finner du her

Prisliste

Benker

Bålpannebenk i vinkel m/ 3 stolper/bord, kr 4 900

Bord med 2 benker, 2 meter, ubehandlet, kr 13 900

Liten benk, 1,2 meter, kr 1 100

Hagebenk m/ 2 stolper/bord, 2 meter, kr 2 900

Ladestasjon, frittstående

Frittstående ladestasjon/ ladestolpe til elbil, eks ladeutstyr, kr 7 500

Dersom det ikke er mulighet for å kjøre bilen helt frem til hytteveggen kan dette være et alternativ du kan plassere på hytteparkeringen din. Leveres komplett med tilpasset blikk eller kobbertak, klart til å forankres i grunnen.

Gapahuk

Gapahuk ca 15 m2, kun ramme, klart til å legge panel og tak, kr 29 000

Gapahuk ca 15 m2 med vegger i massivtre, her kan man velge panel/ sjingel eller bølgeplast tak, kr 49 000

Gapahuk ca 15 m2 med tak og vegger i  massivtre, klart til legging av torv kr 59 000

Prisene er inkl mva.  Leveringstid er 3 uker fra bestilling. Ønskes montering/ levering hjem/ hytta kan dette bestilles som tillegg. Behandling med olje/ beis kan også bestilles som tillegg. Produkter som spesialmål kan bestilles og leveres etter nærmere avtaler.