La en bit av Haukelifjell bli din

Image

Tips til plassering av hytte på tomta

Nedenfor finner du en liten videosnutt hvor vår tegner Arnt Darrud og daglig leder Knut Tore Apeland forteller hva de ser etter når bygningen skal plasseres på tomta.

Hyttetomter klare til bygging

Ikke gå glipp av denne muligheten og la en bit av Haukelifjell bli din! 5 tomter er allerede solgt/ reservert og det er klart for bygging. Dette er tilbaketrukne, flotte tomter som ligger på Arbuneset i Vågslid. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset, forbi Hydrofeltet. Området og Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. Ta kontakt for informasjon eller en uforpliktende visning.

Tomtene

Tomtene ligger på Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh. Vågslid ligger på Haukelifjell rett ved inngangen til Hardangervidda. Hyttefeltet ligger tilbaketrukket i høyfjellsterreng med fantastisk utsikt. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Det er totalt 13 tomter med areal på ca 1 mål og priser fra kr 1 190 000. 5 tomter er allerede solgt/ reservert.

Plankart og reguleringsplan

Det er tomtnr. 58- 62, 66- 67 og 69- 74 som tilhører den nye utbyggingen. Nedenfor finner dere relevante linker Vinje kommune sine sider for å se planomtale og reguleringsplan i sin helhet.

Hytte på tomtene

På tomtene kan dere fritt velge hvilken modell Haukeli hytter og hus skal bygge for dere. Vi har noen hytter som er ferdig prosjekterte, men dere kan også starte på tegnebrettet å utvikle deres drømmehytte dersom dere ønsker det.

Du kan velge nøkkelferdig løsning, eller minimum tett bygg utvendig i byggeklausulen som ligger på tomtene. Ta dere tid til å se litt på nettsiden vår for å gjøre dere kjent med firmaet vårt, hva som kan tilbys og hva vi står for. Mulighetene er mange og vi strekker oss langt for at dere skal bli fornøyde. Ta deg tid til å se filmsnutten nedenfor, her forteller Darrud og daglig leder om hvordan vi jobber for å få til et helhetlig prosjekt!

Rekreasjon, fritid og aktiviteter

Sommer og høst har du umiddelbar tilgang til flotte turløyper, bademuligheter i fjellvann, samt jakt og fiske. I tillegg er området rikt på bær. Arbuvatn ligger som nærmeste nabo til hyttefeltet. Det er til sammen ca. 65 fiskevann i området, så enhver ivrig sportsfisker kan boltre seg her. Alle på samme fiskekort. Det finnes utallige turmuligheter med mange naturopplevelser. Turstiene er mange om du velger å gå fra hytteveggen, eller kjøre et lite stykke til f.eks. Prestegard eller Haukeliseter. Fra Prestegard og innover mot Havradalen er det godt egnet for terrengsykkel. Kano og kajakkutleie finner du også i området, om du ikke har egen.

Vinter og vår på Haukelifjell er et vakkert vintereventyr. Det er skikkelig vinter med masse snø. Snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des – april/mai. Det betyr en lang skisesong, som kan benyttes til langrenn, slalom, aking og leik. Vågslid/Haukelifjell kan friste med 65 km oppkjørte langrennsløyper, i høyfjellslandskap og i skogsterreng. Lysløype-trasèen som går fra Skisenteret til Botn er 7.5 km og er i drift hele vinteren. For å teste formen eller bare kose seg med løyper i verdensklasse, bør du sette tid på våren til Haukelirennet. Turrenn på 32 og 18 km som går i friteknikk. Det finnes også flere kvistede løyper om du ønsker enda mer fjellopplevelse. Vil du prøve frikjøring finnes det flotte toppturer. Haukelifjell Skisenteret har normalt åpent fra  midten av november og fram til første helgen i mai. Skianlegget kan tilby 16 nedfarter og 6 skitrekk. I tillegg et barneområde med barnebånd og en terrengpark. Med andre ord, en av de mest snørike skidestinasjonene i Norge.

Et utrolig sted for rekreasjon, friluftsliv og kvalitetstid!

La en bit av Haukelifjell bli din!